Hallo, 

Warriors Against Cancer is een vereniging zonder winstoogmerk die zich inzet voor kinderen en jongvolwassenen die getroffen zijn door kanker. Het verhaal is enkele jaren geleden begonnen toen één van de oprichters in haar naaste omgeving getroffen werd door kanker. Zij maakte van dichtbij mee wat een kankerdiagnose met een mens doet. Hieruit is de idee ontstaan om een verschil te maken voor mensen die strijden tegen die vreselijke ziekte, kanker, en om als een bron van inspiratie te dienen. 

De missie van Warriors VZW is het herstellen van het gehavende zelfbeeld en zelfvertrouwen van kinderen en jongeren/jongvolwassenen die getroffen worden door kanker. Wij willen onze Warriors bijstaan zowel tijdens als na het genezingsproces. Het doel is de innerlijke kracht en zelfvertrouwen van Warriors aanmoedigen door : 

- Ontbijtsessies
- Spread your wings fotoshoots*
- Feel good days 
- Ondersteuning op psycho-sociaal vlak (o.a. psycho-therapie)**
- Sensibilisering rondom de impact van een ziekteproces
- Persoonlijke talenten aan te moedigen

* Je kan als Warrior één afdruk per reeks bestellen van jouw favoriete foto. Je kan deze aan de drukkostwaarde bestellen in het gekozen formaat en materiaal.
** De aanvraag wordt geëvalueerd door het Warriors panel.

Een Warrior is een (voormalig) kankerpatiënt die op een artistieke en constructieve manier opnieuw toe wilt werken naar een gezonde dosis zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. Warriors gaan op een respectvolle en ondersteunende manier met mekaar om. Onze community is een groep individuen die allemaal op een ander punt in het traject staan. Ieder gaat op zijn of haar eigen manier met de ziekte om. Iedere Warrior heeft zijn eigen unieke manier om dit verhaal te doorstaan. Samenhorigheid en warmte is wat onze Warriors verbindt.

In onze community verwachten wij een wederzijds engagement naar zowel de mede-Warriors als de organisatie :
- Ondersteunend en compassievol met mekaar omgaan.
- Aanwezigheid op events (indien de fysieke toestand dit toestaat).
- Delen van onze gemeenschappelijke boodschap op sociale media.

Wanneer op de bijeenkomsten blijkt dat deze filosofie niet nageleefd wordt, zal het team u verzoeken om de Warriors te verlaten. De bijeenkomsten zijn momenten van rust, ondersteuning, herkenning en verwerking.
 
Wij danken jou ten zeerste voor jouw interesse in het Warriors project. Door onderstaand formulier in te vullen kan je lid worden van onze Warriors community.

Liefs,
Het Warriors team 
* indicates required
In het kader van onze filosofie "één boek verkopen, één boek schenken" brengen wij in kaart in welke ziekenhuizen onze Warriors behandeld worden/zijn.
Bij het deelnemen aan een fotoshoot of één van onze activiteiten houden we rekening met eventuele maatregelen. Schets zo duidelijk mogelijk met welke maatregelen we rekening kunnen houden.

Alle foto's en video's die gemaakt worden op onze bijeenkomsten kunnen on- en offline gebruikt worden. Gelieve te selecteren op welke manier Warriors vzw u mag contacteren :

Email Marketing Powered by Mailchimp